OM

IMG_3348-blog SH
Yards Landscape rådgiver byggeriet og private til gode uderum hvad enten fokus er byrum, landskab eller havekunst .

Afsættet for vores arbejde er mennesket, stedet og arkitekturen. Alle steder er forskellige og vi søger at skabe individuelle løsninger – individuelt design der understøtter ånden på stedet.

Vi er fokuserede på det tillidsfyldte samarbejde og vi er med mange års erfaring i byggefaget udstyret med en sikker og professionel værktøjskasse.

Kundernes udtalelser

– “Den rådgivning vi fik var super kvalificeret og inspirerende med dedikeret dejlig energi og en kort innovations proces, der førte til klare resultater.
Pia har stor respekt for det liv, hendes kunder lever og deres værdier. Det er lige netop denne forståelse, hun så fint mestrer at få implementeret i hendes haveplaner – til stor fremtidig glæde for den pågældende haves mennesker. Samspil mellem indendørs arkitektur og den udendørs have er også et stort tema i Pias arbejde, og det sikrer et højt niveau af æstetik i planen / haven – hvilket adskiller den gode fra den mindre gode havearkitekt”
Tine Lassenius Kramp

– “Vi har været særdeles tilfredse. Pia har haft et meget fint blik for omgivelserne og har – til trods for, at vi egentlig ikke har været særligt præcise m.h.t. hvad vi ville have – været i stand til fuldt ud at indfri vores ønsker til et nyt gårdsmiljø.
Endvidere har Pia været i stand til at afpasse mængden af arbejde efter, at der har været tale om et privat-projekt. Med andre ord er omkostningerne ikke løbet løbsk.” Søren Zinck

Yards Landscape er etableret i 2010 af Pia Ingemann Øigaard, som har mange års erfaring med bygge- og landskabsprojekter fra private tegnestuer.

Pia har tidligere været ansat på tegnestuerne:

Schønherr Landskab KS, Møller & Grønborg Aps samt Landskab og Rum.

I den periode har hun fungeret, som  projektleder og sagsarkitekt på bl.a

Masterplan i Ørestad Down Town; Bygherre: NCC Property Development, Arkitekt: Studio Libeskind

T-Husene i Ørestaden: Bygherre: City Development, Arkitekt: Steven Holl

Byrumsplan For Haraldsgadekvarteret; Bygherre: Københavns Kommune

Tuborg Syd, Masterplan og boligbebyggelse Tuborg Havnepark; Bygherre Carlsberg Ejendomme, Arkitekt Dissing & Weitling

Se detaljeret CV her

Skriv et svar